Professioneel
Altijd op tijd
Betrouwbaar
Transparant

Artis

Het getrompetter van olifanten, de schrille klanken van een vogel die overvliegt en het geplons van zeehonden die het erg naar hun zin lijken te hebben, dat is een dagje uit in Artis! Artis is de oudste dierentuin van Nederland. Deze dierentuin in Amsterdam is voor zowel volwassenen als kinderen uitermate geschikt.

Bij de ingang van Artis kunt u een plattegrond halen, waarmee u vantevoren alvast kunt bedenken wat u allemaal wilt zien. Dit is aan te raden want er zijn in Artis te veel leuke dingen om te doen en te zien tijdens een dagje uit.

De jongen apen die hun ouders nadoen, de haaien die vlak langs het raam van het aquarium zwemmen, de kinderen zullen er genoeg ervaringen op doen! En wilt u even bijkomen, ga dan eens op één van de terrasjes zitten en genieten van het mooie weer. Ook voor de kinderen is er nog een speeltuin met enorm klimrek beschikbaar.

Gaat u in de zomer een dagje uit naar Artis te Amsterdam alleen of met uw kinderen, kijk dan ook welke programma´s er in de zomeravonden gepland staan!