Professioneel
Altijd op tijd
Betrouwbaar
Transparant

Over Euro Business Taxi

Wij streven sinds 2017 naar de hoogste kwaliteit en een toonaangevende dienstverlening voor onze klanten. Onze chauffeurs, die hebben geïnvesteerd in hun certificaat, willen wij toegevoegde waarde bieden. Voor onze medewerkers creëren wij graag een prettige, boeiende en inspirerende werkomgeving. En voor onze partners willen wij een toegevoegde waarde zijn.

U kunt gebruik maken van reizen voor gemakkelijke boekingen door heel Europa. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. We hebben veel ervaring met luchthaventransfers, tourdiensten en stadstransfers. U kunt contant, met creditcard of op factuur betalen.

Wij kunnen uw privéreizen in Nederland en België op maat maken. De rondleidingen zijn incl. water, snacks aan boord, parkeren en BTW, maar excl. entreegelden. Private Taxi Tours zijn beschikbaar voor individuen, koppels of kleine groepen. We bieden ook rondleidingen aan voor individuen, stellen of kleine privégroepen tot 8 personen per taxi. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.