Professioneel
Altijd op tijd
Betrouwbaar
Transparant

Documentenvervoer

Heeft u een professionele partner nodig voor documentenvervoer? Wij verzorgen het vervoer van uw documenten op een betrouwbare wijze, in binnen- en buitenland.

Het vervoer van documenten gaat bij ons altijd gepaard met de grootst mogelijke zorg. Zo weet u zeker dat uw belangrijke documenten exact op het juiste tijdstip en bij de juiste persoon worden afgeleverd. Heeft u een verzegeld pakket of document dat op een specifieke plaats en tijd bezorgd dient te worden? Wij rijden voor voor zowel zakelijke als particuliere klanten naar alle mogelijke bestemmingen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Onze chauffeurs staan 24 uur per dag voor u klaar om uw documenten nauwkeurig en discreet te bezorgen op de plaats van bestemming. En dat tegen een vast, scherp uurtarief.

Zekerheid bij het vervoer van documenten

Bent u advocaat, notaris of arts of heeft u een ander beroep waarvoor u een (verzegeld) document wilt laten vervoeren? Dan dient dat discreet en zorgvuldig te gebeuren en kunt u niet zomaar de eerste de beste partij inhuren. Bij ons is documentenvervoer een belangrijk onderdeel van onze business. Wij weten exact wat er nodig is om uw documenten op de juiste manier, op de juiste plaats en op deze juiste tijd te overhandigen. Heeft u een belangrijk document dat bezorgd of getekend dient te worden, dan regelen wij dat direct, precies zoals het moet. Discreet, nauwkeurig en representatief. Bij ons heeft u dan ook een garantie op een adequate bezorging. Laat ons weten waar de documenten opgehaald en afgeleverd dienen te worden en wij doen de rest.

Documenten vervoer naar België, Duitsland en Frankrijk

Dient u vertrouwelijke of belangrijke documenten te laten bezorgen in België, Duitsland of Frankrijk en dient dat met de uiterste zorg te gebeuren? Heeft u documenten die bestemd zijn voor deze landen en heeft u zorgen dat ze daar niet op tijd aankomen? Geen nood, wij kennen het wegennet van België, Duitsland en Frankrijk op ons duimpje en weten exact wanneer er wegwerkzaamheden gepland zijn. We garanderen dat uw documenten in de juiste staat worden afgeleverd op het juiste adres, bij de geadresseerde persoon. Mocht deze niet aanwezig zijn, dan overleggen we uiteraard met u wat wij kunnen doen. Vertrouwelijke documenten geven we uiteraard nooit zomaar af. Is het document bij de juiste persoon bezorgd? Dan ontvangt u uiteraard een afleverbevestiging van ons.