Professioneel
Altijd op tijd
Betrouwbaar
Transparant
uw professionele vervoerder

Euro Business Taxi

Wij streven sinds 2017 naar de hoogste kwaliteit en een toonaangevende dienstverlening voor onze klanten. Onze chauffeurs, die hebben geïnvesteerd in hun certificaat, willen wij toegevoegde waarde bieden. Voor onze medewerkers creëren wij graag een prettige, boeiende en inspirerende werkomgeving. En voor onze partners willen wij een toegevoegde waarde zijn.

U kunt gebruik maken van reizen voor gemakkelijke boekingen door heel Europa. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. We hebben veel ervaring met luchthaventransfers, tourdiensten en stadstransfers. U kunt contant, met creditcard of op factuur betalen.

Wij kunnen uw privéreizen in Nederland en België op maat maken. De rondleidingen zijn incl. water, snacks aan boord, parkeren en BTW, maar excl. entreegelden. Private Taxi Tours zijn beschikbaar voor individuen, koppels of kleine groepen. We bieden ook rondleidingen aan voor individuen, stellen of kleine privégroepen tot 8 personen per taxi. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Onze missie & visie

Klanten dienen met een tevreden, voldaan gevoel en op een professionele manier vervoerd te worden van A naar B. Hierbij vinden wij het belangrijk dat klanten gehoord worden in hun wensen en proberen wij iedere keer een betere service te leveren. Wij hopen in korte tijd een aanzienlijk grotere rol te gaan spelen binnen de taxibranche. Wij beperken ons niet slechts tot het rijden van A naar B, maar wij bekommeren ons over de gehele service van temperatuur in het voertuig tot en met de muzieksmaak van de klant, alles wordt meegenomen in onze visie.

Waarom Euro Business Taxi

Ervaren

Wij opereren al sinds 1996. Sinds 2017 zijn we ook internationaal gegaan waardoor we het voor meer mensen toegankelijk kunnen maken. Wij zijn hierdoor gewend aan bijna alle mogelijke situaties en houden hier rekening mee.

Gemakkelijk te reserveren

U kunt bij ons direct online of telefonisch een taxi boeken. U heeft daarbij de keuze om vooraf of achteraf te betalen.

Meertalige chauffeurs

Onze voertaal is Nederlands maar daarbij spreken al onze chauffeurs in ruime mate Engels. Op uw aanvraag kunnen we ook voor een chauffeur zorgen die de taal spreekt die u wenst.

Veilig & verzekerd

Wij rijden uiteraard met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Met onze ervaren chauffeurs die geduld en inzicht hebben en jarenlang ervaren, hoeft u zich nergens zorgen voor te maken.

Voordelige en eerlijke tarieven

Wij zijn één van de goedkoopste uit de regio. U heeft bij ons altijd een vaste prijs voor de meeste bestemmingen. Ook voor normale afstanden krijgt u altijd de eerlijkste prijs. Boekt u een afstand van meer dan 50 km? Dan krijgt u altijd een extra scherpe aanbod.

Betaalmogelijkheden

U heeft bij ons diverse betaalmogelijkheden; contant, creditcard, pin en op rekening. Daarbij kunt u van ons altijd een bon krijgen. Indien u op rekening rijdt; een maandelijkse of wekelijkse factuur.

Professionele taxi services

Onze services

Boek hier uw taxirit

Boek hier uw luchthavenvervoer

Boek hier uw tour of excursie

24/7 staan wij voor u klaar

Onze diensten

Regiotaxi, Wmo-vervoer, Valys, leerlingenvervoer en (zittend) ziekenvervoer.

Wij vervoeren u van en naar iedere luchthaven
binnen Nederland en de grensregio’s.

Groepsvervoer voor bijv. bedrijven en scholen. Bezit verschillende betaalbare touringcars/bussen die veilig en comfortabel zijn voor iedere reis en groep.

Chauffeursdiensten nodig in Amsterdam, Schiphol of de rest van Nederland? Wij leveren u een auto met chauffeur.

Laat je door een chauffeur in je eigen auto naar huis rijden. Veilig en verantwoord. Slimme keuze!

De luxe vervoerder gespecialiseerd in zakelijk vervoer, zowel chauffeur als voertuig afgestemd op de wensen van de zakelijke reiziger.

Euro Business Taxi is uw zorgtaxi. Geen wachttijden, van deur tot deur met persoonlijke aandacht. Wij hebben ook speciale rolstoeltaxi.

Euro Business Taxi is gespecialiseerd in VIP vervoer, limousine vervoer, Schiphol transfers, vervoer voor artiesten, chauffeursdiensten, groepsvervoer, sightseeing tours en directievervoer in Europa.

Terugbelverzoek

Taxi bestellen? Dien een terugbelverzoek in