Professioneel
Altijd op tijd
Betrouwbaar
Transparant

Zaandam

Niet ver van Amsterdam, gelegen aan rivier de Zaan, vindt u Zaandam. Zaandam is een middelgrote stad in Noord-Holland. Het staat bekend om de Zaanse Schans, rivier de Zaan en de jaarlijkse Dam tot Dam hardloopwedstrijd van Amsterdam naar Zaandam. Kortom, een fantastische bestemming in elk seizoen!

  • Bezoek Zaandam op de fiets tijdens een fietsvakantie
  • Op slechts 10 minuten van Amsterdam
  • Verblijf in het hotel met een van meest markante gevels van Nederland

Wat kunt u doen in Zaandam?

Het meest bekend is Zaandam natuurlijk van de Zaanse Schans. Op de Zaanse Schans herleven de 18e en 19e eeuw. Wandel langs het bakkerijmuseum en geniet van de geur van vers brood, of kijk even binnen bij het pakhuis waar klompen gemaakt worden. De Zaanse Schans is een uniek stukje Nederland, vol authentieke houten huisjes, molens, schuren en werkplaatsen. Maak een fiets- of vaartocht, snuffel rond in de winkeltjes of kom smullen in het pannenkoekenrestaurant. De Zaanse Schans is dagelijks gratis te bezoeken.

Winkelen

Naast de gezellige winkeltjes op de Zaanse Schans kunt u ook terecht in het centrum van Zaandam. Het centrum van Zaandam is onlangs vernieuwd en eindigde in 2013 op de tweede plek als Beste Binnenstad.