Professioneel
Altijd op tijd
Betrouwbaar
Transparant

Duinrell

Duinrell biedt plezier voor echt het hele gezin. Op Attractiepark Duinrell is er voor iedereen superveel te beleven!

Met de Dragon Fly vlieg je langs bomen en zoef je door onverwachte bochten. Stap in de achtbaan Falcon voor een ritje over de kop of zwaai op grote hoogte heen en weer in de Mad Mill. Hou je van water? Dan moet je in de Splash! En wist je dat je vanuit de Kikkerrad een geweldig uitzicht hebt over het landgoed?

Ook is er een supergave vliegattractie: de Wild Wings! Je bent één van de twaalf piloten en doet op 22 meter hoogte, net boven de bomen van Duinrell, je allereerste aerobatics-move: de roll! Je bepaalt zelf hoe spannend je het maakt. Woehoe!

Voor de kleintjes zijn er attracties als de Minitrein, de Monorail en Rick’s Fun Factory. Maar ook Wonderland en Rick’s Avonturenburcht met leuke shows om te bezoeken! Op de promenade van het attractiepark komt Rick de Kikker dagelijks langs.

En dan is er nog het tropische Tikibad met maar liefst 16 glijbanen! Geen gewoon zwembad dus, maar wel het grootste glijbanenparadijs van de Benelux.

Duinrell ligt middenin het prachtige bos- en duingebied van Wassenaar, waar je mooi kunt wandelen of lekker picknicken. Een dag is eigenlijk te kort. Maar daar is een oplossing voor, want je kunt ook overnachten op het vakantiepark in bijv. een luxe stoere Lodgetent!