Professioneel
Altijd op tijd
Betrouwbaar
Transparant

Lelystad

Lelystad, de hoofdstad van de nieuwe provincie Flevoland biedt volop mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Van winkelen tot watersporten en van natuur tot cultuur… Lelystad is leuk en leerzaam voor iedereen.

  • Bezoek Lelystad en ontdek de schitterende natuurgebieden zoals de Oostvaardersplassen.
  • Leer meer over de geschiedenis van Flevoland in Batavialand en laat de 17de eeuw tot leven komen.
  • Ga winkelen in Batavia Stad Outlet Center en shop tegen de scherpste prijzen.

Wat is er te doen in Lelystad?

Als u Lelystad bezoekt, kunt u niet om het rijke verleden heen. In Batavialand reist u door 7000 jaar Nederlandse geschiedenis. Op de Werf kunt u de replica’s van beroemde VOC-schepen bekijken en er zelfs aan boord stappen. In het museum van Batavialand ontdekt u de rijke geschiedenis voer het verleden en de toekomst van de Zuiderzee.

Water

Water staat in Lelystad centraal. Zo kunt u een kijkje nemen in de mooie Bataviahaven, in het hart van de voormalige Zuiderzee. Ook kunt u heerlijk genieten tijdens een zonnige dag aan een van de stranden van Lelystad. Het grootste strand is Houtribhoekstrand, ideaal voor kinderen, zij kunnen hier veilig zwemmen in het Ijsselmeer. Voor de meer actievelingen zijn er volop watersportactiviteiten zoals zeilen, surfen en varen met een speedboot.

Bataviastad

Wie houdt van fashion en lekker winkelen heeft het getroffen in Lelystad. Want daar vindt u Batavia Stad Amsterdam Fashion Outlet met maar liefst 250 internationale fashion merken tegen kortingen tot 70%. Een unieke shopbeleving!

Puur natuur

Ook voor natuurliefhebbers is de omgeving van Lelystad heerlijk. U ontdekt er bijzondere en mooie stukken natuur. Zo mag een bezoek aan de Oostvaardersplassen, een uniek natuurgebied waar u bijzondere vogels en zelfs edelherten kunt spotten, niet ontbreken aan uw bezoek. Daarnaast kunt u ook heerlijk wandelen door het Natuurpark Lelystad, waar u onder andere Przewalskipaarden en wilde zwijnen kunt tegenkomen. Kortom, laat u verleiden door de prachtige natuur rondom Lelystad.

Sedan                                                                   Bus

Amsterdam-Lelystad                                        Amsterdam-Lelystad

€90                                                                       €110