Professioneel
Altijd op tijd
Betrouwbaar
Transparant

Tours Scheveningen

Scheveningen maakt deel uit van Den Haag en ligt aan zee. Het is een heerlijke plek om uit te waaien in de herfst, te wandelen in de winter, de eerste zonnestralen op te pikken in de lente of te genieten op het strand en de vele terrasjes in de zomer. Een prachtige plek in Nederland die tijdens ieder seizoen een topbestemming is voor een vakantie in Nederland!

De Pier

De pier is het herkenningspunt en het hart van Scheveningen. Hier kan je van alles doen zoals winkelen en eten maar ook iets actiefs en spannends ondernemen zoals ziplinen, bungeejumpen van 60 meter hoogte of surflessen nemen. Een rondje in het reuzenrad dat je een schitterend uitzicht aanbiedt, hoort er natuurlijk ook bij.

Food & drinks

Rondom de Pier is het heerlijk genieten van het strand en de zee, zeker als het zonnetje schijnt. Vanaf de Pier wandel je zo binnen in een beachbar of terras op de Boulevard. Bijna elk restaurant heeft een dagmenu voor een vaste prijs. Als de menu je aanstaat, zoek niet verder want de restaurants bieden zo goed als allemaal hetzelfde aan voor ook dezelfde prijs. Wil je gewoon genieten van het mooie weer, loop dan een van de vele bars binnen op het strand en geniet van een ruim aanbod aan overheerlijke cocktails.

Ben je graag vroeg uit de veren en wil je wakker worden met een heerlijk briesje? Deze hippe bars bieden ook een uitgebreid ontbijt aan, zowel op een goed gevulde bourgondische manier als op de trendy healthy way. Check het zeker eens uit!

Het Zuiderstrand – de haven

Het strand en de boulevard van Scheveningen zijn erg populair en druk in de zomer. Zit je liever wat meer op je gemak? Ga dan naar het Zuiderstrand. Dit strand ligt tussen Scheveningen en Kijkduin. De haven van Scheveningen is een leuke plek om te bezoeken, zeker op zondag.

In de ochtend varen de vissers uit om de zee op te gaan. Op vrijdag is de terugkomst en dan wordt hun vangst gelost en verkocht. Ook liggen hier vele restaurantjes en terrasjes en is het de plek om een rondvaart te boeken op de Noordzee of een korte rondvaart door de haven zelf.