Professioneel
Altijd op tijd
Betrouwbaar
Transparant

Efteling

Magie voor jong & oud

De Efteling in Noord-Brabant is al meer dan 65 jaar een magische plek met talloze sprookjes, spannende attracties en betoverende parkshows. Wilt u tijdens uw vakantie een sprookjesachtig dagje uit? Kom dan naar de Efteling, want hier is van alles te beleven voor jong en oud!

Sprookjesachtig mooi

Het Sprookjesbos is een ware belevenis. Ontdek hier verschillende mooie sprookjes, van Assepoester tot de Nieuwe Kleren van de Keizer. Luister naar de verhalen van de Sprookjesboom en bekijk de gekleurde duiven op het plein van de Kikkerkoning. U komt ogen te kort!

Spektakel voor de hele familie

Bezoek Droomvlucht en vlieg door een wereld van trollen en elfjes. Of kom kijken bij parkshow Raveleijn, waar de ruiters van Raveleijn hun best moeten doen om de stad te bevrijden van de slechte graaf. Sluit de dag af met Aquanura, een spetterend waterspektakel vol licht- en geluidseffecten.

In winterse sferen

Ook in het winterseizoen geniet u van een dagje uit in de Efteling. Het sprookjesachtige attractiepark is dan weer feeëriek winters aangekleed met duizenden twinkelende lichtjes, winterse lekkernijen, warme Vreugdevuren en besneeuwde dennenbomen. Zwier over de ijsbaan met je lief, ga gierend van een glijhelling of smelt weg bij je favoriete sprookje. In de Winter Efteling voelen zelfs de koudste dagen van het jaar het warmst aan.