Professioneel
Altijd op tijd
Betrouwbaar
Transparant

Walibi

Walibi Holland is een bijzonder leuk attractiepark in Flevoland met vele achtbanen, thrill-attracties, familieattracties en familieshows.

  • Bezoek Walibi Holland en beleef met het hele gezin een dag vol uitdaging en plezier!
  • Ontdek de spannende attracties waaronder de achtbanen.
  • Boek uw tickets online en profiteer van aantrekkelijke korting.

Voor alle leeftijden

Walibi Holland is misschien wel het spannendste themapark van Nederland. Het heeft talloze achtbanen en attracties die u ronddraaien, naar grote hoogtes brengen en spelen met G-krachten.

Plezier in Walibi

Walibi Holland is niet geschikt voor bangeriken! Er is nauwelijks tijd om op adem te komen tussen alle achtbanen en andere attracties door. Dus houdt u zich maar stevig vast tijdens de halsbrekende snelheden, spannende loopings en adembenemende afdalingen.

Halloween Fright Nights

Krijgt u een kick van griezelige situaties en achterna gezeten worden door monsterlijke, bloeddorstige figuren? Dan zijn de Halloween Fright Nights een aanrader. Binnen het park zijn spookhuizen te bezoeken en deze zijn speciaal ingericht om u de stuipen op het lijf te jagen. Daarnaast zijn er ook “Scare Zones”, dit zijn gebieden waar allerlei enge figuren rondlopen. Ook is er een DJ op het hoofdpodium te zien en heeft Eddie de Clown vanaf dit jaar zijn eigen voorstelling. De Halloween Fright Nights vinden plaats op de vrijdag-, zaterdag- en zondagavonden in oktober.  Het park blijft open tot 23.00 uur. Kijk voor de juiste data en kaarten op  de website van Walibi.