Professioneel
Altijd op tijd
Betrouwbaar
Transparant

Pretparken

Met onze privé taxi tour Pretpark bezoek kunt u een ontspannende en toch enerverende dag beleven in één of meerdere van de leukste pretparken van Nederland. U reist met een luxueuze nieuwe wagen, bestuurd door een ervaren chauffeur. Onze wagens rijden zonder taxi aanduiding.

Alles op een rij

Wilt u graag een ontspannende dag beleven in ons kleine land of wilt u eens wat anders dan een toeristische attractie bezichtigen? Dan is een bezoek aan één van onze pretparken een geweldig idee. Nederland is misschien klein, maar ons land heeft een hoop te bieden en zeker op het gebied van pretparken. Beleef een heerlijke dag in Duinrell of Drievliet bij Den Haag, bezoek sprookjesfiguren en neem de achtbaan in De Efteling in Brabant, laat ons u naar Toverland brengen in Limburg of kies voor het geweldige achtbanen pretpark Walibi in het midden van het land. Waar u ook voor kiest, ieder pretpark heeft veel attracties te bieden die u zeker zullen bekoren. Met een privé taxi tour Pretpark bezoek zult u een heerlijke dag beleven en een heel andere kant van Nederland ontdekken. Onderweg kunt u genieten van alle luxe en comfort. Wij brengen u met een mooie sedan of met een luxe business busje.

Heeft u niet genoeg aan één van de pretparken in Nederland? Dan kunnen wij u ook brengen naar het geweldige Phantasialand of Legoland in Duitsland. Maar ook Disneyland Parijs is de plek vol met wonders. Welke pretpark u ook kiest, wij zullen altijd klaar voor u staan!